05 листопада

05 листопада лабораторно-практичні роботи з предмета «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів» в групі кондитерів, кухарів №1 ІІ курсу завжди цікаві і змістовні. Викладачі Барч О.І. та Деревляник М.В. приділяють особливу увагу відпрацюванню учнями завдань з кожної теми. Цього разу учні старанно виконували завдання останньої лабораторно-практичної роботи за програмою кондитера 3 розряду з теми «Приготування бісквітного тіста та виробів з нього». Здобувачі освіти випікали бісквіт основний, бісквіт з какао, бісквіт маковий, бісквіт «Буше» та оформляли торти:

– бісквітно-кремовий;

– бісквітно-вершковий;

– бісквітно-шоколадний;

– бісквітно-фруктовий;

МОЛОДЦІ!!!