21 жовтня відбулось чергове спільне засідання методичних комісій торгового і кулінарного профілів. Засідання проводилось у формі методичного діалогу. Розглядались питання про розвиток інтелектуальних здібностей здобувачів освіти як засобу формування навчально-пізнавальної компетентності, про сучасні освітні технології і педагогічні інновації при підготовці кваліфікованих робітників, про підготовку до атестації викладачів та майстрів виробничого навчання та ознайомлення з «Положенням про атестацію». На завершення викладачами професійно – теоретичної підготовки було підготовлено виступи: «Реалізація міжпредметних зв’язків на уроках з предмета «Технологія приготування їжі» та їх роль у процесі формування професійної компетентності майбутніх кухарів» (Галас Н.П.) та «Навчальна діяльність та розвиток логічного мислення здобувачів освіти» (Качур В.М.).