21 жовтня

21 жовтня уроки виробничого навчання – основна складова частина при вивченні обраної професії. Перші набуті знання, уміння та навички від своїх наставників отримують наші першокурсники групи кухар; кондитер №1 (майстер в/н. Назаренко О.В.). Учні уміло повторювали вправи за майстром виробничого навчання та на практиці відпрацьовували набуті навички по темі: «Страви та гарніри з овочів». Учні приготували смачні, оригінальні страви у поєднанні з соусами:

– запіканки з гарбуза з апельсиновим соком;

– котлети моркв’яні;

– цвітна капуста смажена в тісті;

 – рокот – крумплі;

 – ватрушки картопляні з грибною начинкою;

– шніцель капустяний фарширований;

– деруни;

Гарно! Смачно! МОЛОДЦІ!!!