21 жовтня уроки виробничого навчання – основна складова частина при вивченні обраної професії. Перші набуті знання, уміння та навички від своїх наставників отримують наші першокурсники групи кухар; кондитер №1 (майстер в/н. Назаренко О.В.). Учні уміло повторювали вправи за майстром виробничого навчання та на практиці відпрацьовували набуті навички по темі: «Страви та гарніри з овочів». Учні приготували смачні, оригінальні страви у поєднанні з соусами:
– запіканки з гарбуза з апельсиновим соком;
– котлети моркв’яні;
– цвітна капуста смажена в тісті;
– рокот – крумплі;
– ватрушки картопляні з грибною начинкою;
– шніцель капустяний фарширований;
– деруни;
Гарно! Смачно! МОЛОДЦІ!!!