25 вересня в рамках державної кваліфікаційної атестації відбулися пробні роботи в групі кондитер, кухар №4 ІІ курсу (майстер виробничого навчання Мулеса Маріанна Михайлівна) з присвоєнням кваліфікації кондитера 4 розряду. Згідно кваліфікаційних завдань учні готували:
– тістечко «Еклер»;
– тістечко «Вечірнє»;
– трубочка заварна з масляним кремом;
– тістечко «Наполеон»;
– тістечко «Яблуко в шарованому тісті»;
– тістечко «Негреня»;
– тістечко Чізкейк»;
– французький круасан;
– кекс «Чайний»;
– торт «Казка»;
– торт «Горіховий»;
Всі здобувачі освіти справилися з виконанням завдань. Виготовлені вироби відповідали вимогам і були високо оцінені членами кваліфікаційної комісії. ВІТАЄМО! МОЛОДЦІ!