24 вересня в рамках державної кваліфікаційної атестації відбулися пробні роботи в групі кондитер, кухар №3 ІІ курсу (майстер виробничого навчання Шталовські Марина Валеріївна) з присвоєнням кваліфікації кондитера 4 розряду. Згідно кваліфікаційних завдань учні готували:
– торт бісквітний «Кавовий»;
– кекс «Сирний»;
– кекс «Горіховий»;
– десерт «Тірамісу»;
– десерт «Баварський»;
– заварне тістечко «Каштан»;
– тістечко шароване «Наполеон»;
– тістечко шароване «Моранг»;
Всі здобувачі освіти справилися з виконанням завдань. Виготовлені вироби відповідали вимогам і були високо оцінені членами кваліфікаційної комісії. ВІТАЄМО! МОЛОДЦІ!