31 травня – підготовка кваліфікованого робітника не можлива без набуття здобувачами освіти певного досвіду роботи на виробництві.
З метою закріплення та удосконалення набутих під час навчального процесу знань, умінь та навичок та готуючись зробити крок у нове, вже доросле, професійне життя, здобувачі освіти з професії «Кухар», «Кондитер» вийшли на виробничу практику на підприємства громадського харчування міста та області. Виробнича практика наближає юних кухарів і кондитерів до реалій виробництва, готує до майбутньої самостійної професійної діяльності, надає можливість вивчити кращий досвід працівників і в подальшому відчувати себе впевненішими на вимогливому ринку праці. Основні базові підприємства для наших учнів:
ФОП «Штефаньо», кондитерський цех; Кондитерський дім «ASA SWEET»,
ФОП «База»- Зіна; ФОП «Долина», кондитерська «Cuhe Studio»; ФОП Гартнер А.Ю., Садиба «Дача»; ФОП Жукова, О.А., ресторан «Лімончело».
Виробничі умови сприяють формуванню кваліфікованих робітників, спроможних успішно виконувати роботу у відповідності до вимог освітньої кваліфікаційної характеристики державного стандарту професійно-технічної освіти, а також забезпечують соціальну, психологічну і професійну адаптацію здобувачів освіти у колективах.