День третій (середа) – День зустрічей.
Зустріч перша:
Павлишинець Любомир, випускник училища 2019 року, нині шеф- кухар ресторану «Паб – Хауз». Поділився своїми досягненнями у професії, охарактеризував етапи розвитку свого кар’єрного росту.
Зустріч друга:
Бокоч Руслан, випускник нашого училища 2009 року, власник піцерії «Нола – Піца». Упродовж 15 років працював шеф – кухарем і за кордоном, і в наших ресторанах. Прийняв рішення започаткувати свою власну справу. Результатом задоволений. Дав поради учням щодо свого становлення в професії.
Зустріч третя:
Катерина Петрівна Індус, відповідальний секретар приймальної комісії УТЕІ ДТЕУ залюбки поділилася з випускниками правилами вступу і умовами навчання .
Зустріч четверта:
Студенти УТЕІ ДТЕУ Самсонов Олександр і Кочіш Меланія розповіли про свої враження від навчання в інституті.
На завершення члени педагогічного та учнівського колективу взяли участь у марафоні «Створи свій бренд» та переглянули ролики підтримки іміджу училищ області.