21 травня

День другий (вівторок)

День відкритих дверей

Упродовж  дня  з метою профорієнтації та підтримки бренду навчального закладу зустрічі відбулися з учнями ліцеїв міста (колишні ЗОШ  №8 і №19). Під час зустрічей учні ознайомилися з  матеріально технічною базою училища, майстернями – лабораторіями, навчальним комплексом «Кафе. Бар. Ресторан», взяли участь у бесідах з адміністрацією та пригощалися свіжою випічкою та напоями, приготовленими учнями разом з майстрами виробничого навчання (Барч О.І., Деревляник М.В., Шталовські М.В., Мулеса М.М., Борисенкова В.Т.).

Також було представлено цікаві майстер – класи з приготування вишуканих десертів і закусок :

– майстер виробничого навчання першої категорії Яценко Ніна Павлівна ознайомила присутніх з приготуванням японського солодкого, з вершковим смаком десерту «Моті», у складі якого рисове борошно, сир селянський, сметана, полуниця;

– майстер виробничого навчання другої категорії Миговка Ірина Михайлівна продемонструвала майстер – клас з приготування ніжних, з кислинкою млинців з шпинату з начинкою з авокадо і сиру «Філадельфія».