20 травня

20 травня в області розпочався Тиждень професійної освіти, який проходитиме з 20 по 24 травня 2024 року. З цієї нагоди наш освітній заклад розробив і затвердив план проведення тижня. В програмі: зустрічі з випускниками училища та учнями шкіл, майстер – класи, віртуальні екскурсії, виставки технічної творчості, а також участь у марафоні «Створи свій бренд» та ярмарці вакансій.

День перший (понеділок)

Розпочався  з урочистого відкриття та вступного слова директора училища Віктора КОЩАКА, який привітав педагогічний і учнівський колективи та побажав успішного проведення всіх запланованих заходів.

Упродовж  дня відбулася зустріч з учнями ліцею міста (колишня ЗОШ №15) під час якої учні ознайомилися з матеріально – технічною базою училища. Віртуальну екскурсію «Подорож у смачну країну – Францію» провела майстер виробничого навчання І категорії  Барч Оксана Іванівна. Присутні ознайомилися з з переліком французьких страв і десертів: торт – фламбе, круасани, пиріг яблучний, яйця- кокот з естрагоном, французький картопляний салат консоме, десерт кре – брюле, тістечко макарун.

Майстер виробничого навчання І категорії Назаренко Ольга Вікторівна представила  відео – майстер-клас з приготування відомого австралійського десерту «Анна Павлова». Надзвичайно смачний, з кислинкою десерт складається з білкової меренги, полуничної кулі, крему чіз та оздоблений полуницею, лохиною та м’ятою.