14 листопада

14 листопада майстром виробничого навчання Гарновді  М.В. проведено відкритий урок виробничого навчання в групі кухар, кондитер №3 ІІ курсу на тему «Організація роботи рибного цеху. Механічна обробка риби та напівфабрикати з неї». Урок проводився в майстерні – лабораторії та був забезпечений всім необхідним. Було організовано 15 робочих місць з обробними дошками маркуванням «РС», ножі «РС», посуд різної ємності, пристрій для зняття луски, сировина (риба свіжа – короп), а також інструкційними та технологічними картками, інструкціями з техніки безпеки.

Відповідно до складеного плану уроку майстер виробничого навчання провела організаційний момент, вступний інструктаж, актуалізацію опорних знань учнів, продемонструвала прийоми чищення риби та відпрацювала з учнями вправи з організації роботи рибного цеху, механічної обробки риби та напівфабрикатів з неї. Учні показали хороше засвоєння умінь та навичок.

Урок мети досяг.