14 жовтня наш освітній заклад взяв участь у фестивалі рослинної їжі “Дари Карпат. Бренди України”, який уперше відбувся на Закарпатті. Метою фестивалю є відновлення історичної та традиційної співпраці людини із природою, пізнання забутих методів та технології використання цілющих надр Карпат, розроблення сучасних альтернативних підходів у використанні природних ресурсів, зберігаючи її екосистеми та не порушуючи ландшафти.
Учні разом з майстрами виробничого навчання представили на фестиваль страви:
Ключовим моментом фестивалю стало встановлення нового рекорду, який засвідчений Національним реєстром рекордів України – найбільша кількість рослинних харчових продуктів карпатського краю (страв та напоїв) на одній локації. Учасникам фестивалю вдалось виготовити 311 страв та напоїв на основі рослинних продуктів.