18 травня в рамках Тижня професійної освіти в Україні в навчальному закладі проведено кондитерський батл «Шитимині з бабусиної скрині» за унікальними рецептами закарпатських солодощів. Закарпатські шитимині – солодощі від яких за вуха не відтягнеш. Нема такої неділі для закарпатської ґаздині, в яку би вона не гостила чоловіка та дітей домашньою випічкою.
В заході взяли участь першокурсники груп кухар, кондитер №3 (майстер в/н Гарновді М.В.) та кухар, кондитер № 4 (майстер в/н Іванік О.М.) Учні з задоволенням випікали найбільш відомі види шитиминів: кіфлики, баники, поргоньош з яблуком, млинкове, медове, макове, які залишилися в солодкий спадок від предків різних національностей.