26-28 квітня в навчальному закладі завершується теоретичне та виробниче навчання і учні готуються до виходу на виробничу практику. Тож ці дні проходять в постійному напруженні, в перевірці знань, умінь та навиків здобувачів освіти. В групах проводяться лабораторно – практичні роботи з предметів «Технологія приготування їжі (викладачі Галас Н.П., Іванік О.М.), «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів» та «Технологія приготування кондитерських виробів харчової промисловості» (викладачі Смерічка С.М., Деревляник М.В.) та перевірні роботи з виробничого навчання в групах продавців продавців продовольчих та непродовольчих товарів І курсу (майстер в/н Кузьма Н.В.); кондитерів, кухарів №3 (майстри в/н Гарновді М.В., Яценко Н.П.) та №4 ( майстер в /н Іванік О.М.) І курсу; кухарів, кондитерів №1 (майстер в/н Барч О.І.) і №2 (майстер в/н Деревляник М.В.) ІІ курсу (5 розряд).