03 лютого вперше цього навчального року першокурсники груп кухарів навчаються за новим стандартом на модульно- компетентнісний основі. Відповідно до складених навчальних програм і планів особлива увага надається спеціальним дисциплінам, зокрема предмету «Технологія приготування їжі» та проведенню лабораторно – практичних робіт (викладач Галас Н.П.) Уроки викладача Галас Н.П. завжди цікаві і насичені, а на при проведенні лабораторно – практичних робіт панує справжня професійна і творча атмосфера з приготування тих чи інших страв. Ефективно і продуктивно було проведено лабораторно – практичну роботу за темою «Приготування страв з риби» у групі кухар, кондитер №1 І курсу. Учні готували рибу тушковану з овочами, ковбаски рибні, креветки з рисом, рибу з соусом «Біле вино»
На фото учні групи кухар, кондитер №1 І курсу під час проведення лабораторно – практичної роботи.