16 січня

16 січня своїми вміннями та навичками, здобутими при проходженні виробничої практики люблять ділитися учні групи кухарів № 1 – майстер в/н Барч О.І., № 2 – майстер в/н Деревляник М.В. і №4 – майстер в/н Мулеса М.М. Більшість учнів проходить практику  в м. Ужгород на таких відомих підприємствах міста як р-н «Венеція», р-н «Чарда», с/м «Сільверленд. Інші розміщені по області – в смт. Великий Бичків (ФОП Ткачук), Хустський р-н ( ГРК «Логіндарі», кафе – бар «Пріма – форм» – м.Іршава, ФОП Пильник « Ліерсі – Фар», дитячий комплекс «Ясям».

На фото учні під час проходження виробничої практики.

Група кухар,кондитер № 1, другий курс – майстер в/н Барч О.І.:

Група кухар,кондитер № 2, другий курс – майстер в/н Деревляник М.В.:

Група кухар, кондитер №4, другий курс – майстер в/н Мулеса М.М.: