28 листопада

28 листопада на базі навчально- практичного центру  розпочався «Тиждень конкурсів».Члени методичної комісії кулінарного профілю перед виходом учнів на виробничу практику вирішили перевірити наскільки підготовлені учні до роботи на підприємствах. Впродовж тижня проводитимуться  групові конкурсні змагання  з приготування страв та борошняних кондитерських виробів. Подібні заходи сприятимуть підвищенню рівня умінь та навичок, розвитку відповідальності за доручену справу та творче удосконалення складових майбутньої професії. Першими розпочали тиждень першокурсники групи №3 (майстри в/н Яценко Н.П., Гарновді М.В і №4 (майстер в/н Іванік О.М. К.)та викладачі Смерічка С.М. і  Деревляник М.В.) Конкурс «Солодка спокуса» з приготування бісквітних тістечок і тортів надихнув учнів на творчість і фантазію в оздобленні виробів.

Перемогла дружба! Молодці!!!

Група кухар, кондитер №3:

Група кухар, кондитер №4: