21 листопада відбулося спільне засідання методичних комісій кулінарного і торгового профілів.Згідно плану роботи на порядку денному розглядались питання удосконалення професійної підготовки шляхом впровадження інноваційних методів навчання, обговорення та погодження завдань для перевірних робіт та іспитів для державної кваліфікаційної атестації в групах ІІ курсів, аналіз директорських контрольних робіт, поповнення комплексно-методичного забезпечення з професій обговорення та погодження завдань для проведення училищних олімпіад. Старший майстер Прокопишина М.М. виступила з доповіддю про удосконалення професійної підготовки шляхом впровадження інноваційних методів навчання. Було відмічено роботу майстрів виробничого навчання кулінарного профілю Барч О.І., Назаренко О.В., Кошути В.В., Шталовські М.В., Деревляник М.В., Іванік О.М., які використовують нові нестандартні методи навчання при проведенні уроків виробничого навчання (уроки – конкурси, уроки – конференції, уроки – ділові ігри). Заступник директора з НВР Куштан Г.В. ознайомила присутніх з програмою стажування майстрів виробничого навчання з професії кондитер в навчально-практичному центрі нашого навчального закладу. Методист Кияк Н.О. зробила аналіз директорських контрольних робіт та ознайомила педагогів, що атестуються з заходами вивчення їхньої педагогічної діяльності. На завершення засідання голови методичних комісії Барч О.І. та Стерчо Г.В. побажали педагогам активізувати роботу з впровадження інноваційних технологій в навчально-виховний процес та підвищувати професійну компетентність шляхом самоосвіти.