22 вересня

22 вересня складовою частиною навчального процесу в нашому закладі є виробниче навчання. Виробниче навчання здійснюється згідно з перспективним планом роботи педагогічного колективу на навчальний рік. З метою забезпечення правильної організації виробничого навчання майстрами розробляються інструкційно – технологічні картки. 

22 вересня складовою частиною навчального процесу в нашому закладі є виробниче навчання. Виробниче навчання здійснюється згідно з перспективним планом роботи педагогічного колективу на навчальний рік. З метою забезпечення правильної організації виробничого навчання майстрами розробляються інструкційно – технологічні картки. Практична підготовка проводиться у навчально-виробничих майстернях та навчальних лабораторіях. Форми організації виробничого навчання обираються довільно майстрами виробничого навчання з урахуванням сучасних освітніх технологій, регіонального компоненту та вимог роботодавців. У процесі виробничого навчання учні виконують виробничі завдання, спрямовані на вироблення певних навичок і вмінь, що стануть у потребі учням у майбутній роботі. Робочі місця учнів відповідають вимогам техніки безпеки і виробничої санітарії. Учні І-ІІ курсів з початку навчального року активно долучилися до виробничого навчання і з задоволенням відпрацьовують завдання згідно переліку навчально  виробничих робіт. Досвідчені майстри завжди знають, у чому найчастіше виникають труднощі в учнів, які типові помилки вони  допускають і процес вступного інструктування будують з позиції попередження цих помилок і труднощів.

Група кухар, кондитер №3, 1 курс (майстер в/н Гарновді М.В.,майстер в/н Яценко Н.П.)

{gallery}2022-09-22{/gallery}

Група кухар, кондитер №1, 1 курс (майстер в/н  Назаренко О.В., майстер в/н  Назаренко А.А.)

{gallery}2022-09-221{/gallery}

Група кухар, кондитер №2, 1 курс (майстер в/н  Комарницька Р.Ф)

{gallery}2022-09-222{/gallery}