27 – 28 червня в навчальному закладі розпочалася поетапна атестація в групах кулінарного профілю: групи кухар, кондитер № 3 (майстри в/н Шталовські М.В., Миговка Н.М., кухар, кондитер № 4 (майстер в/н Мулеса М.М.) та офіціантів, барменів (майстер в/н Кормош Т.І.)
27 – 28 червня в навчальному закладі розпочалася поетапна атестація в групах кулінарного профілю: групи кухар, кондитер № 3 (майстри в/н Шталовські М.В., Миговка Н.М.), кухар, кондитер № 4 (майстер в/н Мулеса М.М.) та офіціантів, барменів (майстер в/н Кормош Т.І.). Згідно вимог кваліфікаційної характеристики кухар 3розряду кваліфікаційні пробні роботи включали завдання з приготування страв з овочів, круп, макаронних виробів. Учні груп кухар №3 (майстри в/н Шталовські М.В., Миговка Н.М., та №4 (майстер в/н Мулеса М.М.) готували страви і успішно виконали завдання. Згідно кваліфікаційної характеристики офіціанта 4 розряду Учні групи офіціантів, барменів (майстер в/н Кормош Т.І.) складали меню та сервірували стіл (фрагмент бенкету на 2 персони). Всі справилися з завданнями та отримали позитивні відгуки членів кваліфікаційної комісії.
Група кухар, кондитер № 3 (майстри в/н Шталовські М.В., Миговка Н.М.)
{gallery}2022-06-27(2){/gallery}
Група кухар, кондитер № 4 (майстер в/н Мулеса М.М.):
{gallery}2022-06-27(1){/gallery}
Група офіціант, бармен (майстер в/н Кормош Т.І.)
{gallery}2022-06-27(3){/gallery}