13 червня проведено засідання методичної комісії викладачів та майстрів виробничого навчання кулінарного профілю.
13 червня проведено засідання методичної комісії викладачів та майстрів виробничого навчання кулінарного профілю.На порядку денному розглядались питання про підсумки роботи методичної комісії в 2021 – 2022 н. р. та пріоритетні завдання на 2022 -2023 н. р., хід підготовки до проведення поетапної та державної кваліфікаційної атестації в умовах воєнного стану. Голова методичної комісії Оксана Барч проаналізувала роботу методичної комісії, намітила основні напрямки на наступний навчальний рік, звернула увагу на підготовку кабінетів та майстерень до проведення іспитів та кваліфікаційних пробних робіт, пакетів завдань, критеріїв оцінювання. Окрім того, було обговорено проект нового Державного освітнього стандарту 7412.с.10.70. – 2022 з професії кондитер..
{gallery}2022-06-13(1){/gallery}