21 лютого(1)

21 лютого відбулось засідання методичної комісії кулінарного профілю. Відповідно до складеного плану звітувалися про роботу в міжатестаційний період члени методичної комісії Назаренко О.В., Шталовські М.В. та Онікіна А.А., які атестуються в поточному навчальному році.

21 лютого відбулось засідання методичної комісії кулінарного профілю. Відповідно до складеного плану звітувалися про роботу в міжатестаційний період члени методичної комісії Назаренко О.В., Шталовські М.В. та Онікіна А.А., які атестуються в поточному навчальному році.Цікавим та змістовним був виступ  викладача Назаренко О.В. на тему «Використання проектних технологій на уроках теоретичного навчання для формування компетентнісного потенціалу учнів». В рамках діалогу «Сучасний урок виробничого навчання»  майстри виробничого навчання  поділилися власним досвідом з використання сучасних технологічних прийомів під час проведення уроків. На завершення засідання голова методичної комісії кулінарного профілю Оксана Барч проінформувала присутніх щодо розробки навчальних планів за новим стандартом з професії «Кухар».

{gallery}2022-02-21(1){/gallery}