01 жовтня(1)

01 жовтня. Перша неділя жовтня дарує всім нам тепле і радісне свято День працівника освіти. Саме в цей день учні під керівництвом провідного бібліотекаря З.Л.Мусієнко підготували для гостей концертну програму: зворушливими були привітання та побажання від ведучих цього свята, особливої атмосфери якому придав музичний супровід та виконання учнями пісень про вчилелів. Вдалим та емоційним був виступ учениці, яка розповідала вірші про педагогів.

01 жовтня. Перша неділя жовтня дарує всім нам тепле і радісне свято День працівника освіти. Саме в цей день учні під керівництвом провідного бібліотекаря З.Л.Мусієнко підготували для гостей концертну програму: зворушливими були привітання та побажання від ведучих цього свята, особливої атмосфери якому придав музичний супровід та виконання учнями пісень про вчилелів. Вдалим та емоційним був виступ учениці, яка розповідала вірші про педагогів.

На завершення концерту з привітальним словом до всіх присутніх звернувся директор училища В.Й.Кощак та подякував усім за нелегку педагогічну працю, побажав здоров’я та натхнення.

Чуттєвий концерт, підготовлений учнями, став чудовим подарунком до свята для всього педагогічного колективу.

{gallery}2021-10-011{/gallery}