25 травня в групі кухар, кондитер № 3 ІІ курсу майстром виробничого навчання Шталовські Марина Валеріївна проведено відкритий урок на тему «Приготування заварного тіста та виробів з нього”.
25 травня в групі кухар, кондитер № 3 ІІ курсу майстром виробничого навчання Шталовські Марина Валеріївна проведено відкритий урок на тему «Приготування заварного тіста та виробів з нього”. Метою уроку було навчити учнів дотримуватися інструкційних та технологічних карток при приготуванні кондитерських виробів, розроблених за рецептами, які здобувачі освіти знайшли в результаті самостійної пошукової діяльності; послідовності технологічного процесу; правильно підбирати посуд, інвентар; належним чином організовувати робоче місце для приготування кондитерських виробіві, офорлення виробів здобувачами освіти до оволодіння сучасною технікою, використання посуду, інвентарю необхідних для приготування даних кондитерських виробів.
{gallery}2021-05-25{/gallery}