29 квітня відбулася лабораторно-практична робота у групі кухар, кондитер №1 по темі: “Приготування тіста та виробів з нього”. Лабораторно-практичну роботу, поєднали з роботою гуртка “Сучасне оформлення страв та виробів”.
29 квітня відбулася лабораторно-практична робота у групі кухар, кондитер №1 по темі: “Приготування тіста та виробів з нього”. Лабораторно-практичну роботу, поєднали з роботою гуртка “Сучасне оформлення страв та виробів”.
Викладач Галас Н.П. та майстер виробничого навчання Барч О.І. разом з учнями проводили заміс дріжджового здобного, листкового тіста та формували прикраси з прісного тіста, мастики, айсінгу для оформлення пасок, крафінів, слоєних пасок.
Учні показали відмінні результати роботи, які можна побачити в готових виробах.
{gallery}2021-04-291{/gallery}