10 лютого

10 лютого в навчальному закладі проходить державна кваліфікаційна у випускних групах з професії кухар (1,5 року навчання).

10 лютого в навчальному закладі проходить державна кваліфікаційна у випускних групах з професії кухар (1,5 року навчання).Учні групи кухарів, кондитерів №1 (майстер в/н Барч О.І.) та №2(майстер в/н Деревляник М.В.), виконали пробні кваліфікаційні роботи, де продемонстрували техніку набутих вмінь та навиків з приготування холодних закусок, супів, других гарячих страв, страв з риби, м’яса і птиці, десертів. Майбутні кухарі показали уміння виділити правильні смакові поєднання продуктів, їх пропорції, відчуття і розуміння краси і її створення. Хочеться відмітити відмінну якість приготування, оформлення та подачі страв. Винахідливість, тонкий естетичний та художній смак, знання законів поєднання кольорів, форми продуктів дали можливість учням витончено, зі смаком оформити страви. МОЛОДЦІ!!!

Група кухар, кондитер №1 (майстер в/н Барч О.І.)

{gallery}2021-02-09{/gallery}

Група кухар, кондитер №2(майстер в/н Деревляник М.В.)

{gallery}2021-02-10{/gallery}