ШТАЛОВСЬКІ МАРИНА ВАЛЕРІЇВНА
ПОСАДА: майстер виробничого навчання
ПЕДАГОГІЧНЕ КРЕДО: «Найважливіше у педагогічній діяльності – це гармонія у стосунках з учнями, їх батьками та колегами, постійний творчий пошук і самовдосконалення»
ОСВІТА: ВИЩА
СПЕЦІАЛЬНІСТЬ ЗА ФАХОМ: технологія харчування
НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД: 2010р, Київський національний торгово-економічний університет, технологія харчування, спеціаліст з технології харчування
СТАЖ ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ: 14 років, на посаді майстра виробничого навчання – 14 років
ПЕДАГОГІЧНЕ ЗВАННЯ:
РОБІТНИЧИЙ РОЗРЯД: кухар – 5 розряду; кондитер – 4 розряду
НАЗВА ПРОФЕСІЇ, З ЯКОЇ ВЕДЕ ПІДГОТОВКУ: кухар, кондитер
ФОРМА ТА РЕЗУЛЬТАТИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ:
2021, БІНПО………………
2020, стажування на базі кафе “Гармонія”, довідка № 01/11/20
ВОЛОДІННЯ КОМП’ЮТЕРНОЮ ГРАМОТНІСТЮ: достатній рівень
ПЕДАГОГІЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ МАЙСТРА ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ:
МЕТА АТЕСТАЦІЇ ПЕДАГОГІЧНОГО ПРАЦІВНИКА: встановлення 13 тарифного розряду
МЕТОДИЧНА ПРОБЛЕМА:
Використання інформаційно комунікаційних технологій на уроках виробничого навчання
Працюю над проблемою підвищення пізнавальної активності учнів га уроках виробничого навчання в умовах впровадження інформаційно-комунікаційних технологій у навчально-виробничий процес.
Метою дослідження: з’ясувати роль та місце інформаційно-комунікаційних технологій, умови їх використання під час виробничого навчання
ДОДАТКОВА ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА:
Робота майстра: відвідування майстер- класу з приготування стейків та інших видів м’яса.
(01.11-03.11.2019р.)
Відвідала майстер клас в рамках проекту “Соціальне підприємство від ідеї до втілення” реалізовувався за фінансової підтримки міжнародної жіночої організації ZontaInternational з нагоди 100-річчя з дня заснування.
Приготування мусових тістечок: торт «Три шоколади», мусове тістечко «Тірамісу», чізкейк «Капучіно»
МЕТОДИЧНІ ДОПОВІДІ:
2019р. , “Від кулінарії до кулінарії “
МЕТОДИЧНІ РОЗРОБКИ:
2019р., виховна година ” Протидія булінгу в учнівському середовищі”
2019р., виховна година ” Молодь єднає Україну”
2020р., методична розробка бінарного уроку з предмета «Устаткування підприємств харчування» та виробничого навчання на тему: «Машини для просіювання борошна та збивальна машина. Приготування бісквітного тіста та виробів з нього»,( автори: викладач професійно-теоретичної підготовки, спеціаліст першої категорії Галаговець А.М., майстер виробничого навчання Шталовські М.В.)
2021р., проведення майстер-класу на тему:”Технологія приготування чізкейку”
ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНІ СЕМІНАРИ
2019-2020р. , “Поведінка як зовнішній прояв особистості учня”; “Булінг у навчальному закладі: причини, наслідки,допомога”; “Психологічний клімат групи”.
УЧАСТЬ У РОБОТІ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ КУЛІНАРНОГО ПРОФІЛЮ:
2019, виступ з доповіддю “Від кулінарії до кулінарії “
ПУБЛІКАЦІЇ І ІНФОРМАЦІЙНО – МЕТОДИЧНОМУ ЗБІРНИКУ «ВІСНИК»:
2021, методична розробка бінарного уроку на тему: Машини для просіювання борошна та збивальна машина. Приготування бісквітного тіста та виробів з нього»
ВИХОВНІ ЗАХОДИ:
2019, «Привітання до Дня вчителя»( учнів І курсів до Дня вчителя)
15 жовтня 2019р. учні групи кухар, кондитер №3 (майстер в/н М. Шталовські) провели виховну годину «Нащадки козацької слави», під час якої розповіли історію походження трьох свят, демонстрували відеоролик, декламували вірші. На завершення виступили учасники Школи бойового гопака «Шаблезуб», які продемонстрували видовищні елементи національного виду спорту.
17 лютого 2021., Всесвітній день спонтанного прояву доброти, долучилися до відзначення свята, передали в медико-соціальний реабілітаційний центр Дорога Життя приготовані чізкейки.