01 жовтня Учні училища, які навчаються за професіями кухар, кондитер та офіціант разом з майстрами виробничого навчання брали участь у кейтеринговому обслуговуванні «стіл-фуршет».
01 жовтня. Учні училища, які навчаються за професіями кухар, кондитер та офіціант разом з майстрами виробничого навчання брали участь у кейтеринговому обслуговуванні «стіл-фуршет». Такий вид обслуговування зазвичай вибирають, якщо необхідно прийняти багато гостей з обмеженим часом чи бюджетом, а також тематика заходу не має на увазі застілля. Кейтеринг – не тільки популярна послуга, але і дуже зручна, особливо для ділових заходів поза рестораном і кафе. А для наших учнів – хороша нагода долучитися до проведення сучасного заходу.
Креативне оформлення закусок і тістечок, професійне сервірування фуршетних столів – результат роботи учнів і педагогів нашого закладу.