19.12.2019 свято чаю

19.12.2019 Відбулося свято чаю.

 

19.12.2019 р. Для всіх, хто любить чай, цікавиться історією його виникнення, лікувальними властивостями, традиціями чаювання в різних країнах, в актовій залі нашого закладу пройшло свято чаю «Чай – це великий світ, що може поміститися у маленькій чашці», який підготували учні разом з провідним бібліотекарем училища З. Мусієнко та майстрами виробничого навчення Н. Яценко, О. Іваннік. Присутні багато цікавого дізналися про те, з яких трав українці заварювали чай в давнину, що чай – це  прекрасний корисний напій, який «підсилює дух, пом’якшує серце, знищує втому, не дозволяє поселитися ліні, освіжає тіло…». 

Хороший настрій подарували учні, які декламували вішрі, показали сценку з імператором про виникнення першого чаю, а родзинкою відкритої виховної години став музичний виступ учнів з піснею Володимира Дороша «Чай на столі».

Директор училища В.Й. Кощак висловив щиру подяку тим, хто безпосередньо долучився до організації та проведення цього заходу, привітав всіх присутніх у залі зі святом Миколая Чудотворця.

{gallery}/2019.12.19/600{/gallery}