12 березня

12 березня  ранок розпочався з майстер-класу на тему: «Технологія приготування дзеркальної глазурі», який провела майстер виробничого навчання І категорії Мулеса Маріанна Михайлівна.

12 березня  ранок розпочався з майстер-класу на тему: «Технологія приготування дзеркальної глазурі», який провела майстер виробничого навчання І категорії Мулеса Маріанна Михайлівна.Присутні мали змогу подивитися поетапну технологію приготування унікальної глазурі – гляссаж з подальшим її використанням для оздоблення кондитерських виробів. Основними складовими  такої глазурі є вода, цукор, желатин, глюкозний сироп, шоколад. Залежно від виду ще додають барвники, какао, ваніль, згущене молоко, патоку та інші інгредієнти. Працювати з глазур’ю можна відразу після приготування або через добу. Слід відмітити, що дзеркальна глазур зараз широко використовується в кондитерському виробництві, а тістечка, торти, рулети оздоблені нею мають просто фантастичний вигляд.

 

{gallery}12.03.19{/gallery}