11 березня в навчальному закладі розпочався тиждень педагогічної та професійної майстерності з професії «Кухар. Кондитер».
11 березня в навчальному закладі розпочався тиждень педагогічної та професійної майстерності з професії «Кухар. Кондитер».В перший день згідно плану роботи тижня відбулося засідання педагогічної майстерні на тему «Сучасні технології навчання та їх використання на уроках теоретичного і виробничого навчання». Методист навчального закладу Кияк Н.О. ознайомила присутніх з використанням сучасних форм і методів навчання при проведенні уроків. В процесі обговорення члени педагогічного колективу зробили висновки щодо ефективного використання інформаційно-комунікаційних технологій у навчальному процесі для формування в учнів навичок ХХІ століття. Більшість педагогів вважає, що використання інформаційно-комунікаційних технологій за допомогою проведення досліджень, застосування проектних технологій, проблемного навчання, інших ефективних форм та методів покращує результати навчання. Викладачі Галас Н.П., Галаговець А.М, Ганич Г.М. та майстри в/н Барч О.І., Деревляник М.В., Мулеса М.М. поділилися методикою проведення уроків з використанням сучасних інноваційних технологій.
{gallery}11.03.19{/gallery}