04 березня

04 березня відбувся круглий стіл на тему «Сучасне ресторанне господарство». В роботі взяли участь педагогічні працівники навчального закладу, гості базових підприємств.

На початку березня в навчальному закладі розпочався тиждень педагогічної та професійної майстерності з професії «Офіціант». Професія офіціанта одна з найдавніших. На фресках єгипетських пірамід зустрічаємо зображення людей, які подають їжу на стіл фараону. Напевно, це були перші офіціанти. Сьогодні професія стала дуже поширеною, адже жоден ресторан, кафе чи бар не може обійтися без офіціанта. Святкування знаменних дат, прийоми видатних осіб, підписання угод передбачає спілкування за урочистим столом і неможливе без офіціантів, які беруть активну участь в обслуговуванні трапези. Офіціант – дуже клопітлива і відповідальна професія. Згідно плану роботи тижня педагогічними працівниками та учнями училища буде проведено ряд різнопланових і цікавих заходів:

04 березня відбувся круглий стіл на тему «Сучасне ресторанне господарство». В роботі взяли участь педагогічні працівники навчального закладу, гості базових підприємств. Майстер виробничого навчання групи офіціантів Кормош Тетяна Ігорівна ознайомила  присутніх з напрямками розвитку сучасного ресторанного господарства та вимогами до підготовки кваліфікованих робітничих кадрів. В обговоренні взяли участь Кощак В.Й., Куштан Г.В., Прокопишина М.М., Кияк Н.О., директор ресторану «Долче» Осташ Микола Іванович.

{gallery}04-02-19{/gallery}