25 лютого

25 лютого – 01 березня в навчальному закладі проходитиме тиждень професійної майстерності з професії продавець продовольчих товарів, продавець непродовольчих товарів.

25 лютого – 01 березня в навчальному закладі проходитиме тиждень професійної майстерності з професії продавець продовольчих товарів, продавець непродовольчих товарів.На перший погляд, у цій професії немає нічого складного, але кожен день необхідно бути готовим до зустрічі з покупцями, успішно презентувати свій товар чи послуги. А це – певна перемога над собою, над своїми страхами. Необхідно знаходити взаєморозуміння з покупцями, знати, як їх зацікавити, як справлятися зі втомою і негативними емоціями тощо. Чесність, відкритість, комунікабельність – ось основні риси, які мають бути притаманні майбутнім продавцям. Упродовж тижня на учнів чекають різноманітні та цікаві заходи: навчальний тренінг з використанням електронного підручника в навчальному процесі, олімпіада з предметів професійно-теоретичної підготовки, конкурс «Кращий з професії продавець», урок-подорож, конкурс на краще оформлення тематичних вітрин. Проведення  тижня – це ще один важливий крок  на шляху до оволодіння професійними вміннями та навичками.

Викладач професійно-теоретичної підготовки Кузьма Н.В. ознайомила учнів з електронним підручником «Товарознавство непродовольчих товарів» (3 розряд), створеним педагогічними працівниками навчального закладу та звернула увагу на правила користування підручником та використання у повсякденному навчанні.

{gallery}25-02-19{/gallery}