14 лютого. У рамках державної кваліфікаційної атестації в училищі проходять іспити з предметів професійно-теоретичної підготовки.
14 лютого. У рамках державної кваліфікаційної атестації в училищі проходять іспити з предметів професійно-теоретичної підготовки.Завдання для іспиту з професії кухар четвертого розряду, бармен четвертого розряду охоплюють весь програмовий матеріал спеціальних предметів: «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», «Організація виробництва та обслуговування», «Охорона праці», «Устаткування підприємств харчування», «Фізіологія харчування, санітарія і гігієна», «Організація обслуговування в ресторанах», «Техніка обчислень, облік і звітність», «Підприємництво в ресторанному господарстві», «Технологія приготування коктейлів» та інші.
{gallery}14-02-19{/gallery}