14 лютого

14 лютого. В актовій залі нашого навчального закладу пройшло свято «Кохання – понад усе!». Саме 14 лютого ми звертаємся до теми кохання, бо цей день надзвичайний-День Святого Валентина, день закоханих.

14 лютого. В актовій залі нашого навчального закладу пройшло свято «Кохання – понад усе!». Саме 14 лютого ми звертаємся до теми кохання, бо цей день надзвичайний  – День Святого Валентина, день закоханих.

Учні нашого училища підготували святкову програму з нагоди цього свята. Свій виступ розпочали цікавою історією про його походження, ознайомили присутніх з традиціями святкування дня закоханих у різних країнах світу, зачитували цікаві вислови про кохання, зворушливо декламували вірші про прекрасне почуття молодих людей один до одного, відтворили сценку про двох закарпатських кумів, закоханих у своїх жінок. Особливої атмосфери святу придавав  музичний супровід та виконання учнями пісень про любов.

Кохання – це почуття, яке заслуговує на свій день. Учні училища своїм виступом підтвердили, що воно – це найпрекрасніше, що є в нашому житті.

{gallery}14-02-18{/gallery}