25 січня. Нетрадиційний відкритий урок виробничого навчання на тему: «Приготування страв з макаронних виробів» підготувала та провела майстер виробничого навчання Деревляник М.В. у рамках впровадження проекту «Дослідження сучасних тенденцій приготування макаронних виробів з використанням інноваційних методів навчання».
25 січня. Нетрадиційний відкритий урок виробничого навчання на тему: «Приготування страв з макаронних виробів» підготувала та провела майстер виробничого навчання Деревляник М.В. у рамках впровадження проекту «Дослідження сучасних тенденцій приготування макаронних виробів з використанням інноваційних методів навчання».
Учні групи кухар, кондитер № 3 І курсу під час уроку готували страви з макаронних виробів, розроблені за рецептами, які вони отримали в результаті самостійної пошукової діяльності, продемонструвавши професійність у роботі, уміння дотримуватися інструкційних та технологічних карток.
Продовженням свята став виховний захід «Італійські макарони в українській хаті», який підготувала провідний бібліотекар училища Мусієнко З.Л. Учні групи ознайомили присутніх з історією виникнення макаронних виробів, а сценки у їх майстерному виконанні були жвавими та дотепними. Особливою родзинкою свята стала дегустація страв з макаронних виробів італійської та української кухні, які присутнім представили організатори свята.
На завершення учень ІІ курсу групи кухар, кондитер №3 Товтик Михайло виконанням пісень привітав зі святом учнів та педагогів училища.
{gallery}25_01_18{/gallery}