24 січня з метою вдосконалення та поширення кращого педагогічного досвіду викладач предмета «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства» Ганич Г.М. провела майстер-клас на тему «Технологія приготування вафельного тіста».
24 січня з метою вдосконалення та поширення кращого педагогічного досвіду викладач предмета «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства» Ганич Г.М. провела майстер-клас на тему «Технологія приготування вафельного тіста». Викладач поділилася історією появи вафельного тіста та продемонструвала елементи швидкого його приготування і виробів з нього. Під час дегустації присутні оцінили простоту рецепту та смакові якості вафельних виробів, а також дали високу професійну оцінку викладачеві.
{gallery}24_01_18{/gallery}