23 січня в нашому навчальному закладі відбувся конкурс професійної майстерності з професії кухар «Прості форми нарізки овочів» серед учнів груп І курсу.
23 січня в нашому навчальному закладі відбувся конкурс професійної майстерності з професії кухар «Прості форми нарізки овочів» серед учнів груп І курсу.Мета проведення конкурсу – виявлення рівня професійної підготовки учнів, набутої в процесі теоретичного і виробничого навчання.
Учасники конкурсу самостійно виконували завдання з простої нарізки овочів, дотримувалися правил техніки безпеки та охорони праці.
За результатами конкурсу переможцями стали:
І місце – Зайцев Владислав, група кухар, кондитер №3 (майстер в/н Деревляник М.В.);
ІІ місце – Скубенич Віталій, група кухар, кондитер №1 (майстер в/н Барч О.І.) та Юрина Микола, група кухар, кондитер №2, (майстер в/н Миговка І.М.);
ІІІ місце – Ісак Ярослав, група кухар, кондитер №1(майстер в/н Барч О.І.) та Рацин Марія, група кухар, кондитер №3 (майстер в/н Деревляник М.В.)
Грамотою «За креативність» нагороджений Павлишинець Любомир, учень групи кухар, кондитер №2 (майстер в/н Миговка І.М.).
Учнівський профком училища нагородив усіх переможців конкурсу цінними подарунками.
{gallery}23_01_18{/gallery}