26 грудня. У навчальному закладі відбулося урочисте відкриття капітально відремонтованого навчально-виробничого комплексу «Ресторан. Бар. Кафе». Комплекс оснащений сучасним обладнанням та інвентарем з метою забезпечення належної організації навчально-виробничого процесу для майбутніх офіціантів, барменів, кухарів та кондитерів. Створення нової матеріально-технічної бази для цих професій стало можливим завдяки коштам, що були виділені Закарпатською обласною державною адміністрацією, а також за рахунок коштів спеціального фонду бюджету.
26 грудня. У навчальному закладі відбулося урочисте відкриття капітально відремонтованого навчально-виробничого комплексу «Ресторан. Бар. Кафе». Комплекс оснащений сучасним обладнанням та інвентарем з метою забезпечення належної організації навчально-виробничого процесу для майбутніх офіціантів, барменів, кухарів та кондитерів. Створення нової матеріально-технічної бази для цих професій стало можливим завдяки коштам, що були виділені Закарпатською обласною державною адміністрацією, а також за рахунок коштів спеціального фонду бюджету.
На свято в училище завітали поважні гості: Петік Олександр Владиславович, заступник голови Закарпатської ОДА, Сопкова Ганна Іванівна, директор департаменту освіти і науки ОДА, Довганич Оксана Степанівна, заступник начальника управління – начальник відділу вищої та професійно-технічної освіти і науки департаменту.
Зі словами подяки за підтримку навчального закладу в оновленні навчально-матеріальної бази до представників Закарпатської ОДА звернувся директор училища Кощак Віктор Йосипович, відмітивши важливість відкриття даного навчально-виробничого комплексу у підготовці кваліфікованих робітників для ринку праці.
Учні училища до відкриття навчального комплексу підготували святкову програму. Голова учнівської ради Бамбушкар Василь від імені усього учнівського колективу висловив щиру подяку за те, що у такий нелегкий час обласна влада дбає про розвиток професійно-технічної освіти, що дозволяє учням проходити виробниче навчання у сучасних майстернях, оснащених новітнім обладнанням і приближених до реальних умов виробництва.
{gallery}26-12-17{/gallery}