09 жовтня. Згідно з графіком навчального процесу в училищі розпочалися уроки виробничого навчання у майстернях серед учнів І першого курсу за професією кухар та кондитер.
09 жовтня. Згідно з графіком навчального процесу в училищі розпочалися уроки виробничого навчання у майстернях серед учнів І першого курсу за професією кухар та кондитер.
Всі учні училища забезпечені спеціальною формою для роботи у виробничих приміщеннях. Майстри виробничого навчання особливу увагу приділяють питанням санітарії і гігієни учнів на робочому місці та дотриманню правил безпеки праці і пожежної безпеки під час виконання навчально-виробничих робіт. Учні вперше знайомляться з виробничими приміщеннями, набувають навики з організації робочого місця та використання різних видів обладнання, інвентарю, ріжучих інструментів. Перші завдання передбачають проведення механічної кулінарної обробки овочів та грибів, а саме: первинна обробка, нарізка простими формами та підготовка до теплової обробки овочів і грибів.
{gallery}09102017{/gallery}