07 лютого. В училищі завершився перший етап олімпіад з предметів професійно-теоретичної підготовки. Ці заходи покликані розвивати і підтримувати обдаровану молодь, розвивати пізнавальні інтереси учнів та мотивацію навчання.
07 лютого. В училищі завершився перший етап олімпіад з предметів професійно-теоретичної підготовки. Ці заходи покликані розвивати і підтримувати обдаровану молодь, розвивати пізнавальні інтереси учнів та мотивацію навчання.Серед учнів, які навчаються за професією кухар, була проведена олімпіада з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства». Кращі представники навчальних груп виконували завдання, складені згідно з навчальною програмою у вигляді тестів 4-х рівнів складності, зокрема, складання схеми приготування страви, встановлення відповідності між поняттями та їх визначеннями, визначення правильної відповіді з запропонованих варіантів. Компетентне визначило переможців: І місце – Вензел Алла (група кухар-кондитер №1) – 37 балів; ІІ місце – Ком’ят Євгеній (кухар-кондитер №3) – 35 балів, Корнєва Агнеса (кухар-кондитер №1) – 35 балів; ІІІ місце – Мельничин Валерій (кухар-кондитер №4) – 31бал. На завершення відбулася олімпіада з предмета «Охорона праці», у якій взяли участь по два представники з кожної навчальної групи першого курсу. Зміст та обсяг тестових завдань, які виконували учасники олімпіади, охоплював увесь перелік тем навчальної програми з предмета, вимоги безпеки праці учнів на виробництві, правила пожежної безпеки, причини виникнення нещасних випадків на робочому місці та способи їх усунення. Журі визначило переможцями 1етапу олімпіади наступних учнів: 1місце – Товтик Михайло, учень групи №3 к.к. 2місце – Машіка Іванна , учениця групи №2 к.к. 3місце – Марсов Андрій, учень групи №2 к.к., Макогін Мар’ян, учень групи №4 к.к.