03 лютого відбулася олімпіада з предмета «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів» серед учнів першого курсу за професією кухар, кондитер.
03 лютого відбулася олімпіада з предмета «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів» серед учнів першого курсу за професією кухар, кондитер. Учасники виконували завдання, складені згідно з навчальною програмою у вигляді різнорівневих тестів. Після підведення підсумків журі визнало переможцями наступних учнів:
І місце Товтик Михайло (група кухар-кондитер №3) – 94 бали
ІІ місце Чуп Наталія (кухар-кондитер №3) – 79 балів
Машіка Іванна (кухар-кондитер №2) – 79 балів
ІІІ місце Лапко Наталія (кухар-кондитер №1) – 75 балів