особисті змагання з кульової стрільби

06 грудня в Україні відзначається 25 річниця створення Збройних сил України. З цієї нагоди в нашому навчальному закладі відбулися особисті змагання з кульової стрільби з пневматичної зброї серед юнаків 1-2 курсів.

06 грудня в Україні відзначається 25 річниця створення Збройних сил України. З цієї нагоди в нашому навчальному закладі відбулися особисті змагання з кульової стрільби з пневматичної зброї серед юнаків 1-2 курсів. До учасників змагань з вітальним словом звернулися директор училища Кощак В.Й., голова відділення ТСО м. Ужгорода, майстер спорту міжнародного класу, Марека І.М. та перший заступник Закарпатського обласного ТСО Касинець І.М. В своїх виступах вони підкреслили позитивні зміни, що відбулися за останні роки в становленні і зміцненні Збройних сил України, тенденції їх подальшого розвитку, наголосили на необхідності підготовки допризовної молоді до служби в лавах Українського війська.
Найвлучнішим стрільцем виявився Ряска Віталій (група кухар-кондитер №1, 1 курсу). Друге місце посів другокурсник Галушка Марк з групи офіціант, бармен, і третє – Яцкулинець Денис (група кухар-кондитер №1, 1 курсу).

{gallery}06_12_2016{/gallery}