Паски до Великодня для воїнів АТО

06 квітня. Педагоги нашого навчального закладу виступили з ініціативою передати паски до Великодня для воїнів АТО. Керівництво училища з радістю підтримало цю ідею.

Так, у кухні-лабораторії училища майстри виробничого навчання та учні другого курсу, які навчаються за професією кухар, кондитер, готували пасхальні вироби: місили тісто, формували вироби, прикрашали їх, вкладаючи часточку своєї душі.

 

Господи, храни солдата,
Від куль, від дула автомата,
Нехай повернеться живим!
Господи, храни солдата!

06 квітня. Педагоги нашого навчального закладу виступили з ініціативою передати паски до Великодня для воїнів АТО. Керівництво училища з радістю підтримало цю ідею.
Так, у кухні-лабораторії училища майстри виробничого навчання та учні другого курсу, які навчаються за професією кухар, кондитер, готували пасхальні вироби: місили тісто, формували вироби, прикрашали їх, вкладаючи часточку своєї душі. Відчувалося особливе хвилювання та відповідальність за результат роботи. Весь цей процес супроводжувався молитвою. Учні, які навчаються за професією продавець, також долучилися до цієї акції: підготували для воїнів АТО солодощі, а учні, що навчаються за професією офіціант пакували вироби, прикрашаючи їх листівками та жовто-блакитними стрічками.
Особливо зворушливим був процес освячення пасок, який провів священик Ужгородського Хрестовоздвиженського кафедрального греко-католицького собору отець Владислав.
Приємно усвідомлювати, що частка нашої праці може полегшити важкі будні українських військовослужбовців на Сході і додати гарного настрою у велике свято Воскресіння Хрестового тим, кому в цей день довелося покинули рідні домівки, свої родини, щоб захищати інтереси України в цій нам непотрібній і безглуздій війні. Хочеться, щоб всі вони вкотре відчули підтримку небайдужих людей.

{gallery}06_04_2015{/gallery}