Чергові засідання методичних комісій

16 березня відбулися чергові засідання методичних комісій торгового і кулінарного профілів. Комісіями розглядалися поточні питання: про підготовку педагогічних працівників до атестації, про затвердження переліку тем дипломних робіт для випускних груп та вимоги з їх оформлення…

16 березня відбулися чергові засідання методичних комісій торгового і кулінарного профілів. Комісіями розглядалися поточні питання: про підготовку педагогічних працівників до атестації, про затвердження переліку тем дипломних робіт для випускних груп та вимоги з їх оформлення, про вивчення та узагальнення передового педагогічного досвіду викладача професійно-теоретичної підготовки Кияк.Н.О., про затвердження плану проведення відкритого уроку майстра виробничого навчання Микули Н.І. на тему: «Складання товарно-грошового звіту».
Перед колегами з методичною доповіддю на тему «Індивідуалізація та диференціація процесу виробничого навчання» виступила майстер виробничого навчання Кирик К.Ю., а методичну розробку на тему «Незвичні соуси» презентувала майстер виробничого навчання Деревляник М.В.