ГАЛАГОВЕЦЬ АНЖЕЛІКА МИКОЛАЇВНА
Посада: викладач
Педагогічне кредо: “Щоб бути хорошим викладачем, треба любити те, що викладаєш, та любити тих, кому викладаєш”
Життєве кредо: “Бути людиною у всьому і завжди”
ОСВІТА: середня спеціальна; повна вища
Спеціаліст за фахом: кухар,кондитер; технік-технолог з технології харчування; спеціаліст з менеджменту організацій та адміністрування.
НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД: професійно-технічне училище №20, м. Ужгород, 2002р.; Ужгородський комерційний технікум, 2009р.; Ужгородський навчальний центр Київського національного торгово-економічного університету, 2013 рік.
ПРЕДМЕТИ, ЯКІ ВИКЛАДАЄ: “Устаткування підприємств харчування”
СТАЖ ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ: 16 років, на посаді викладача – 11 років
КВАЛІФІКАЦІЙНА КАТЕГОРІЯ: спеціаліст І категорії
ФОРМА ТА РЕЗУЛЬТАТИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ: 2018, НМЦ ПТО ПК ІПП у Хмельницькій області, свідоцтво ПК 22771726/001338-18 від 02.02.2018
ВОЛОДІННЯ КОМП’ЮТЕРНОЮ ГРАМОТНІСТЮ: достатній рівень, навчання за програмою Intel. “Навчання для майбутнього”, 2007 р.
САМООСВІТА:
Сертифікат №364 -03-06 –2021- НМЦ ПТО із опанування технології дистанційного навчання за темою «Організація дистанційного навчання засобами Google Classroom», 03.06.2021
Сертифікат №427 -17-06 –2022 НМЦ ПТО із підвищення цифрової грамотності за темою «Створення інтерактивного контенту за допомогою Genially. 17.06.2022
Педагогічна діяльність викладача
Методична проблема: Інноваційні технології як засіб формування пізнавальної активності в підготовці кваліфікованих робітників.
Мета атестації педагогічного працівника: присвоєння кваліфікаційної категорії «вищої категорії та присвоєння педагогічного звання «старший викладач»
Педагогічне кредо: «Щоб бути хорошим викладачем, треба любити те, що викладаєш, та тих, кому викладаєш»
Життєве кредо: «Бути людиною у всьому і завжди»
Методичні напрацювання:
Електронний посібник «Устаткування підприємств харчування», професія кухар: кваліфікація третій розряд, 2021
Електронний навчально – методичний комплекс з професії 7412 кондитер, кваліфікація : третій розряд (електронний контент дидактичного забезпечення професійної підготовки з предмета «Устаткування підприємств харчування», 2020 – 2021
Збірник «Тестові завдання з предмета «Устаткування підприємств харчування», професія: кухар, кваліфікація: третій розряд, 2018
Методичні розробки уроків:
«Машини для просіювання борошна та збивальна машина. Приготування бісквітного тіста та виробів з нього», (бінарний урок як форма релізації зв’язку теоретичного і виробничого навчання), 2020
Використання Комбінованого уроку з поопераційним рейтинговим самоконтролем знань, умінь і навичок як найбільш поширений тип уроку теоретичного навчання, 2022
Методичні доповіді:
2019, Методи проведення бінарних уроків
2020р., Сучасні форми та методи проведення уроків
2020р., Впровадження інноваційних технологій в навчальний процес
2020р.,Використання інноваційних технологій при вивченні спецдисциплін в умовах сучасного ПТНЗ
2020 р., Урок-основна форма організації навчання в ПТНЗ. Вимоги до сучасного уроку
2021р., Педагогічна техніка – надійна сходинка до професійної майстерності
2022р., Впровадження інноваційних технологій у професійну діяльність педагога-організатора з метою підвищення педагогічної компетентності
Відкриті уроки у міжатестаційний період:
2020р.,«Бінарний урок як форма реалізації зв’язку теоретичного і виробничого навчання»
Публікації в засобах масової інформації:
2020р., інформаційно методичний збірник «Вісник», «Бінарний урок як форма релізації зв’язку теоретичного і виробничого навчання»
Тиждень методичної комісії викладачів (участь у роботі педагогічного семінару):
Педагогічний семінар:«Сучасні технології навчання та їх використання на уроках теоретичного і виробничого навчання».
Тема: Впровадження інноваційних технологій в навчальний процес
Участь у педагогічному вернісажі:
Травень 2022, виставка педагогічних напрацювань «ПАНОРАМА МЕТОДИЧНИХ ЗНАХІДОК». У рамках проведення виставки педагоги презентують свої напрацювання: посібники, методичні розробки та низку інших матеріалів, які в подальшому можна використовувати для навчально-педагогічного процесу.
Психолого-педагогічні семінари:
Жовтень 2016р. Участь у роботі психолого-педагогічного семінару “Причини вживання підлітками алкоголю, наркотичних речовин та тютюнопаління”, який підготувала та провела практичний психолог училища Свистак Л.М. з метою підвищення психологічної культури педагогів.
Жовтень 2019р. Поведінка як зовнішнє проявлення особистості учня
Грудень 2020р. Психологічний клімат груп
Педагогічні читання
Січень 2019р. Продуктивний урок – орієнтир сучасного педагога
Школа професійної майстерності
Жовтень, 2020, засідання школи професійної майстерності. Виступ «Нові форми і методи навчання на уроках теоретичного навчання.
Січень 2019 р. Використанням кейс технологій на уроках теоретичного навчання.
Тиждень педагогічної та професійної майстерності
Березень 2019р. Методика проведення уроків з використанням сучасних інноваційних технологій
Участь у Всеукраїнському конкурсі «Панорама творчих уроків – 2019»
З 13.05.2019-14.07.2019 , команда «Педагоги – однодумці» нагороджена дипломом
Місячник олімпіад
Березень 2019., Олімпіада з предмета «Устаткування підприємств харчування». В олімпіаді взяли участь 16 учасників із всіх груп кухарів, кондитерів І курсу. Учні виконували різнорівневі завдання: вирішували тести, визначали алгоритм складання машини, складали таблицю можливих проблем устаткування та способи їх усунення.
Позанавчальна діяльність:
а) робота над оснащенням кабінету; плакати схеми, картки – завдання,інструкційні картки.
б) заняття з членами предметного гуртка