15-19 грудня в училищі відбулися змагання серед учнів груп кухар, кондитер І курсу з приготування дріжджового здобного тіста та виробів з нього.
15-19 грудня в училищі відбулися змагання серед учнів груп кухар, кондитер І курсу з приготування дріжджового здобного тіста та виробів з нього. Учні продемонстрували вміння та навички, які передбачені навчальною програмою, та проявили фантазію і вміння з приготування та формування різних видів здоби, які були присвячені новорічно-різдвяній тематиці. Вироби відповідали наступним вимогам: добре пропечені, рум’яні, пористі, відповідної форми та розміру. Ці змагання стали своєрідним підсумком з вивчення теми «Дріжджове тісто та вироби з нього».
{gallery}15_19_12_2014{/gallery}