Профілактична лекція

11 грудня представник міліції оперуповноважена сектору КМСД Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області капітан міліції Наталія Немчин, в рамках Всеукраїнського тижня права, виступила перед учнями училища з профілактичною лекцією на тему «Відповідальність неповнолітніх за кримінальні правопорушення».

 

11 грудня представник міліції оперуповноважена сектору КМСД Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області капітан міліції Наталія Немчин, в рамках Всеукраїнського тижня права, виступила перед учнями училища з профілактичною лекцією на тему «Відповідальність неповнолітніх за кримінальні правопорушення». Було піднято таку проблему, як крадіжки мобільних телефонів серед учнів. Представник міліції запевнила, що крадений телефон у будь-якому випадку буде знайдений, а крадію загрожує кримінальна відповідальність.
Окремо розповіла, як себе поводити при зустрічі з працівником правоохоронних органів та про згубність вживання підлітками тютюнових виробів, а особливо вплив наркотичних засобів на їхній розвиток і подальший спосіб життя. Привела декілька прикладів із власного досвіду, коли нехтували порадами батьків та міліціонерів, розповіла, чим все це закінчилося.
Юнаки та дівчата з цікавістю слухали, задавали чимало запитань, на які отримали змістові відповіді.