Головна

Новини

Про нас

Абітурієнту

Учням та батькам

Випускникам та роботодавцям

У пошуку удосконалення

Новини 2013-2014 н.р.
  • Реєстрація

24 лютого відбулася пробна кваліфікаційна робота з виробничого навчання у групі офіціант , бармен І курс. Учні сервірували столи до сніданку , обіду та вечері.

24 лютого відбулося чергове засідання атестаційної комісії (№ 4). В ході засідання розглядалися результати вивчення досвіду роботи педагогічних працівників Кощака В.Й. та Качур В.М., які атестуються в поточному навчальному році.

21 лютого представники всіх націй і народностей відзначають Міжнародний день рідної мови. Це свято було проголошене на ХХХ сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО, яка відбулася 17 листопада 1999 року та засноване з метою сприяння мовній різноманітності світу і стимулювання вивчення іноземних мов населенням різних країн.

20 лютого з метою популяризації військово-прикладних видів спорту та військово-патріотичного виховання учнівської молоді у приміщенні спортивної зали училища відбулися змагання з кульової стрільби з пневматичної рушниці, присвячені Дню захисника Вітчизни.

Тарас Шевченко - символ чесності, правди і безстрашності, великої любові до людини, до рідної землі. Вся творчість великого Кобзаря зігріта гарячою любов’ю до Батьківщини, пройнята священною ненавистю до ворогів і гнобителів народу. Вся передова громадськість світу і України цього року відзначає 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка.

18 лютого представниками Червоного Хреста у групі кухар, кондитер №2, І курсу проведено урок про важливість уміння надавати першу долікарську допомогу.

17 лютого в актовій залі училища відбулося святкове вручення дипломів. Сорок три наші випускники отримали дипломи кваліфікованого робітника з інтегрованих професій кухар, кондитер та продавець продовольчих товарів, продавець непродовольчих товарів.

14 лютого роботу гуртка технічної творчості «Юний кондитер», присвячену Дню Валентина, презентувала його керівник Кирик Катерина Юріївна разом зі своїми вихованцями. Члени гуртка творчо підійшли до оздоблення кондитерських виробів, приготованих з пряничного та пісочного тіста.

14 лютого підсумковим засіданням завершився тиждень методичної комісії кулінарного профілю, на якому члени комісії обговорили заходи, які відбувалися впродовж тижня.

13 лютого в групі продавець продовольчих та непродовольчих товарів І курсу, майстри в/н Кузьма Н.В., Микула Н.І., пройшли перевірочні роботи.

13 лютого майстер виробничого навчання Деревляник М.В. у лабораторії училища провела майстер-клас «Формування пирогів різними способами» для своїх учнів та колег.

13 лютого відбулася зустріч адміністрації училища з директором Пряшівського професійного навчального закладу (Словацька Республіка) паном Франтішком Новотні та консулом з економічних питань Генерального консульства України в Словацькій Республіці Свіщевою Світланою Іванівною. Обговорені питання можливої участі нашого закладу в міжнародному проекті за фінансової підтримки Норвегії.

12 лютого третій день роботи тижня методичної комісії кулінарного профілю розпочався відкритим уроком виробничого навчання на тему: «Технологія приготування пісочного тіста та виробів з нього» в групі кухар-кондитер № 2 І курсу, майстер в/н Мулеса М.М.

12 лютого іспитом з предметів професійно-теоретичної підготовки завершилася державна кваліфікаційна атестація в групі продавець продовольчих та непродовольчих товарів ІІ курсу.

12 лютого в рамках проведення державної кваліфікаційної атестації відбулася пробна робота з професії кухар в групі кухар-кондитер № 1 ІІ курсу на присвоєння ІV кваліфікаційного розряду, майстер в/н Назаренко О.В.

11 лютого з проведення кваліфікаційної пробної роботи розпочалася державна кваліфікаційна атестація з професії продавець продовольчих товарів, продавець непродовольчих товарів.

11 лютого майстер виробничого навчання Барч О.І. провела нетрадиційний урок виробничого навчання «Страви з картоплі» в групі кухар-кондитер № 1 І курсу в рамках реалізації проектної технології навчання «Від України до родини», завдяки якій педагог зуміла поєднати теорію з практикою на основі пошукової діяльності учнів.

10 лютого розпочався тиждень методичної комісії кулінарного профілю училища. Голова комісії Барч О.І. під час відкриття тижня ознайомила присутніх із запланованими заходами.

Хто Online

Зараз один гість і немає жодного зареєстрованого користувача на сайті

Головна

Новини

Про нас

Абітурієнту

Учням та батькам

Випускникам та роботодавцям

У пошуку удосконалення

        

Зв'яжись з нами

Адреса, реквізити:

88015, м.Ужгород, вул. Перемоги, 142

Контактні дані:

(03122) 2-56-95 (приймальна директора),

т/ф: (0312)656451(директор),

(03122) 2-94-59 (бухгалтерія)

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. www.vputth.uzhgorod.ua

 

Зворотній зв'язок
Максимум 1000 символів