Головна

Новини

Абітурієнту

Учням та батькам

Випускникам та роботодавцям

У пошуку удосконалення

Навчально-практичний центр

Новини 2020-2021 н.р.
  • Реєстрація

09 червня 2021 року.  На базі Навчально-практичного центру сучасних технологій харчування та ресторанного сервісу нашого закладу організовано стажування педагогічних працівників з професії кухар із трьох ЗП(ПТ)О області: ДНЗ «Мукачівський центр ПТО», Міжгірський професійний ліцей, Берегівський професійний ліцей сфери послуг. Дистанційний етап тривав з 01 по 08 червня 2021 року. За цей час слухачі самостійно вивчили сучасні технології харчування, користуючись електронною базою навчальних матеріалів за програмою стажування, розробленою  педагогами училища та розміщеною на GOOGLE-диску.

Фотогалерея професії продавець продовольчих товарів, продавець непродовольчих товарів

Фотогалерея професії офіціант, бармен

Фотогалерея професії кухар кондитер

03 червня 2021 року в училищі працювала школа ІТ-компетентності, створена Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Закарпатській області.

Зміна номеру телефона примальні: (0312) 65-64-51

25 травня в групі кухар, кондитер № 3 ІІ курсу майстром виробничого навчання Шталовські Марина Валеріївна проведено відкритий урок на тему «Приготування заварного тіста та виробів з нього".

20 травня. Українська вишинка- це те, без чого важко уявити українську культуру, побут і історію...Кольоровими нитками вона вплетена у наші традиції. І найважливіше те,що українська вишиванка, маючи вікову історію, не втратила своєї популярності і до сьогодні.

18 травня  в групі кухар, кондитер № 2 І курсу майстром виробничого навчання Деревляник Мар’яною Вікторівною проведено відкритий урок на тему «Приготування смажених страв з картопляної маси (сирої і вареної).

17 травня розпочався заключний ІІІ етап курсів підвищення кваліфікації при Білоцерківському інституті неперервної професійної освіти у режимі онлайн.

15 травня учні групи офіціантів, барменів І курсу  провели кейтерингове обслуговування в Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «Падіюн».

14 травня виповняється 150 років від дня народження видатного українського письменника, громадського діяча Василя Семеновича Стефаника.

11 травня. Заходи до Дня пам’яті та примирення і 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

06  травня майстер виробничого навчання Барч О.І. провела відкритий урок з виробничого навчання у групі кухар, кондитер №1 ІІ курсу (кваліфікація 5 розряд) по темі «Приготування та відпуск салатів-коктейлів: з нерибних продуктів моря, з птиці, з овочів, фруктів, ягід. Приготування овочів фаршированих. Оформлення, відпуск. Вимоги до якості».

У ці травневі дні ми із болем в серці згадуємо страшну війну і дякуємо всім, хто зміг, не дивлячись ні на що, захистити нашу землю.

З Великоднем!

30 квітня тиждень педагогічної та професійної майстерності торгового профілю закінчився  проведенням круглого столу.

29 квітня навчальний заклад долучився до участі в оформленні святкових композицій на великодню тематику на площі Народній.

Хто Online

Зараз 304 гостів і немає жодного зареєстрованого користувача на сайті

Головна

Новини

Абітурієнту

Учням та батькам

Випускникам та роботодавцям

У пошуку удосконалення

Навчально-практичний центр

        

Зв'яжись з нами

Адреса, реквізити:

88015, м.Ужгород, вул. Перемоги, 142

Контактні дані:

Зміна номеру телефона приймальні: (0312) 656451

(0312) 656451 (приймальна директора),

т/ф: (0312)656451(директор),

(03122) 2-94-59 (бухгалтерія)

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. www.vputth.uzhgorod.ua

 

Зворотній зв'язок
Максимум 1000 символів