17-19 червня відбулися кваліфікаційні пробні роботи в групах кулінарного профілю з професій кухар та кондитер. Роботи проходили в лабораторіях училища, які оснащені сучасним обладнання, інструментами та інструментарієм.
Учні виконували завдання, які охоплювали весь програмовий матеріал з виробничого навчання за Державними стандартами відповідно до третього розряду. Кондитери готували різні види виробів з дріжджового, пісочного та бісквітного тіста, а кухарі – перші страви нескладного приготування, страви з овочів, круп і макаронних виробів, яєць та прісного тіста. З поставленими завданнями учні впоралися, продемонструвавши професійні знання та навички за професіями, показали готовність до самостійної роботи на підприємствах ресторанного господарства.

1.jpg 2.jpg 3.jpg

4.jpg 5.jpg 6.jpg

Коментарії